Na festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ!

ROCK CASTLE 2023 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 17. – 19.8.2023


Postavou malá, ale duší, srdcem, a hlavně hlasem opravdu velká a snad všemi milovaná, silná žena a heavy-metalová bojovnice – DORO PESCH letos slaví velké výročí! 40 neuvěřitelně naplněných a úspěšných let na světové metalové scéně! Oslava to bude velkolepá a vy můžete být u toho! DORO přijede v srpnu se svou narozeninovou show i k nám, do MORAVSKÉHO KRUMLOVA na festival ROCK CASTLE 2023!


Už se svou první kapelou WARLOCK se jí podařilo získat nahrávací smlouvu a odehrála nespočet koncertů s takovými legendami, jako jsou Judas Priest, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, Metallica, Scorpions, Megadeth či W.A.S.P. Byla úplně první ženou, která hrála na festivalu Monsters Of Rock a stala se průkopnicí celého žánru. DORO se stala opravdovou ikonou, průkopnicí a inspirací pro mnoho žen, které přišly do metalu po ní. Kapela Warlock je již dávno legendou a minulostí, ale jejich jméno zůstane navždy v našich myslích díky písním jako „Für Immer“, „True As Steel“, „All We Are“ nebo „I Rule The Ruins“. Všechna další alba, která pak DORO vydala dále nesou ducha doby Warlock, pouze v dnešním, modernějším hávu. Letošní rok je pro DORO opravdu velký a zlomový! Oslaví 40. let svého aktivního působení na světové metalové scéně a titul, který se skloňuje u jejího jména „heavy-metalová královna“ jí patří právem!


Těšte se na velkou, příjemnou a radostnou událost, která se chystá na půlku srpna, do zámeckého parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, těšte se na slavnou a milou oslavenkyni DORO PESCH a její 40th Anniversary Show na festivalu ROCK CASTLE 2023!


Festivalové vstupenky, za super únorovou cenu, campy i parkování můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketmaster či Ticketstream.