...také v síti GoOUT!

Přátelé, rozšiřujeme možnost zakoupení festivalových vstupenek na naše 3 letní festivaly, METALFEST (Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ – 2. – 4. 6. 2023), MASTERS OF ROCK (areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE – 13. – 16. 7. 2023) a ROCK CASTLE (zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 17. – 19. 8. 2023).
Od tohoto okamžiku jsou festivalové vstupenky, stále za super cenu, platnou do konce měsíce března, v prodeji také v prodejní síti >>GO OUT<<!


Tento prodejní portál má své výhody i specifika, zejména, co se platebních metod a možností týče. K platbě zde můžete využít všechny benefitní společnosti, které se běžně využívají v gastro či hotelovém segmentu, jako jsou Sodexo, Edenred, Benefity, Benefit plus…aj. Můžete zde využít také nákup na splátky, zajištěný společností Twisto, která nabízí odklad splátky na 30 dní nebo pak rozklad platby na třetiny. Do týdne pak začne zcela nově fungovat i platba v hotovosti na všech terminálech Sazky!


Letošní letní festivalová sezóna bude nabitá, pořiďte si své festivalové vstupenky co nejdříve a ušetříte.


Kromě těchto festivalových stránek můžete objednávat vstupenky v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, nově GO OUT a na METALFEST v PLZNI ještě navíc i v Plzeňské vstupence!