ROCK CASTLE 2023 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 17. – 19.8.2023


Léto se kvapem blíží a festivalové přípravy vrcholí. Plzeňský METALFEST už klepe na vrata, Vizovický „Masters“ je na dohled a konec léta snad zatím ani nikdo neřeší…ale právě tehdy, v půlce srpna, se koná jeden z nejkrásnějších a nejpohodovějších rock-metalových festivalů u nás, letos již 3. ročník festivalu ROCK CASTLE v překrásném prostředí zámeckého parku v malebném historickém jihomoravském městečku MORAVSKÝ KRUMLOV. A právě zde se vám letos představí mnoho velkých a slavných rock-metalových jmen. Jejich seznam je již dost dlouhý, ale dnes ho ještě doplníme o další zajímavou bandu! Z Maďarska k nám dorazí známá DALRIADA!


Tato maďarská folk-metalová kapela s proklatě nízko položenými kytarami si užívá hraní i na lidové nástroje a nadšeně představuje své největší hity s velkými sbory až po epické bitevní písně s texty o maďarských legendách, mytologii a historii. Jejich živá show jsou vždy osvěžující a nevšední a do zámeckého parku ke starobylým zdem zámku se neskutečně hodí. DALRIADA vám letos zahraje na ROCK CASTLE festivalu! Buďte tam!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce května, campy i parkování můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Tciketportal, Ticketmaster, Ticketstream či GoOut.