ROCK CASTLE 2023 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 17. – 19.8.2023


Až z Řecka k nám v létě, přesněji v půlce srpna, dorazí power-metalová banda FORTRESS UNDER SIEGE a zaplní poslední místečko v programu letošního 3. ročníku festivalu ROCK CASTLE! Všechny potvrzené kapely, které uvidíte letos v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ jsou venku, a tak už zítra zveřejníme kompletní časový harmonogram festivalu! Zároveň odstartujeme i prodej jednodenních vstupenek, ať máte šanci dorazit i vy, komu už na konci léta nezbývá dovolená, nebo nemáte pro jiné povinnosti čas zúčastnit se všech 3 skvělých metalových dní.


FORTRESS UNDER SIEGE pocházejí z Atén v Řecku a přináší power-metal spojující tradiční a lyrický heavy metal s technickým a melodickým power metalem. Debutové EP kapely „Fortress Under Siege“ (1996) je dokonce dodnes považováno za jedno z nejlepších progresivních power metalových nahrávek kapely z Řecka vůbec! Své dosud nejtvrdší album „Atlantis“ (2020) představili vloni na Zimním Masters of Rock ve Zlíně a kapela vás nyní zve na další, nové dobrodružství! Na ROCK CASTLE festivalu v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ totiž hodlají vybalit zcela nové hudební kousky!  


Sledujte festivalové stránky www.rockcastle.cz! Už zítra zde najdete kompletní program festivalu a odstartuje prodej jednodenních vstupenek za výhodnou cenu, platnou do konce měsíce června!


Vstupenky, campy i parkování objednávejte na těchto stránkách.


Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream či GoOut.