...na VIP parkoviště!

ROCK CASTLE 2024 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17.8.2024


Letošní 4. ročník mezinárodního rock-metalového festivalu ROCK CASTLE 2024, který se koná od 15. do 17. srpna 2024 v překrásném zámeckém parku v malebném historickém městečku na jihu Moravy, v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, letos potvrzuje své stále a významné místo ve světové festivalové mapě! Rok, co rok láká tento příjemný letní festival více a více fanoušků z celého světa a ten letošní ročník už láme své první rekordy! Máme tady první vyprodaný kemp! Kapacita VIP kempu, který se nachází v bezprostřední blízkosti festivalového areálu je už nyní zcela naplněna! Svému vyprodání se přiblížilo také sousední VIP Parkoviště!


Vy, co jste si nestihli své místo ve VIP campu, v blízkosti festivalového areálu zajistit včas, nezoufejte! V nabídce zůstává populární kamp i parkoviště „Vrabčák“ u stejnojmenného rybníka, parkoviště „Střelnice“, kde ještě zbývá i pár míst pro karavany a veřejné tábořiště „Střelnice“.

 
Program letošního 4. ročníku festivalu ROCK CASTLE 2024 je přímo nabitý světovými rock-metalovými hvězdami, a tak neváhejte a zajistěte si svoji vstupenku, parkování i ubytování včas!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce února, poslední místa na VIP parkovišti, kamp i parkování „Vrabčák“ či parkování „Střelnice“ zakoupíte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.