...na ROCK CASTLE festivalu!

ROCK CASTLE 2024 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17.8.2024

Letos je švédské power-metalové kapele BLOODBOUND rovných 20 let a za celou tu dobu zanechali trvalý odkaz a skvělý dojem po celém světě.  Vydali 10 alb a zahráli si snad na všech největších světových festivalech. Minulý rok odehráli BLOODBOUNDi velkolepý koncert i u nás, na Masters of Rock ve VIZOVICÍCH, a live záznam z tohoto vystoupení je velkou částí jejich zbrusu nového, výročního Blue Ray/alba "The Tales of Nosferatu - Two Decades of Blood (2004 - 2024)", které vyšlo minulý pátek!  Objednat si jej můžete >>ZDE<<
Mrkněte se na jejich song "The Warlock's Trail" live právě z loňského „Masters“.


S písněmi jako „Nosferatu“, „The Warlock's Trail“, „Battle in the Sky“ nebo novými písněmi z diskografie kapely jako „Drink with the Gods“, BLOODBOUND – které v roce 2004 založili klávesista Fredrik Bergh a kytarista Tomáš Olsson – rychle prosadili svůj zvuk ve světě heavy-metalu. Nejen kvůli jejich nesmírnému talentu, ale také kvůli jejich vlastní příslušnosti k metalové scéně, odhodlání, které s tím souvisí, a schopnosti psát neuvěřitelně dobré power metalové písně.


"Jaká to byla jízda! 10 studiových alb, vystoupení ve více než 25 zemích a záznamy v žebříčcích z celého světa. Když se podívám zpět na posledních 20 let, mohu jen říct, jak jsem hrdý na to, co jsme vytvořili! “ Fredrik Bergh komentuje: „Jsme velmi rádi, že můžeme oslavit 20 let Bloodbound tímto vydáním – společně s VÁMI – našimi fanoušky! Bez vás nejsme nic!"


Oslavte s oblíbenými BLOODBOUND toto jejich krásné výročí osobně a naživo! Už v půlce srpna na 4. ročníku festivalu ROCK CASTLE v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ! BLOODBOUND patří pódium v pátek 16.8. v podvečer!


Festivalové a nově i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou už jen do konce dubna, kempy a parkování objednávejte na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.